KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Kort og invitationer > Tilfredshedsgaranti
CEWE CARDS - Tilfredshedsgaranti

CEWE CARDS - Tilfredshedsgaranti

Kære kunde,


Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med dine CEWE Kort og invitationer. Vi garanterer dig den højeste kvalitet og service – til enhver tid. Vores kundeservice står til rådighed ved alle henvendelser vedrørende din bestilling.


Skulle du på et tidspunkt ikke være tilfreds, så kontakt os inden for tre uger efter modtagelsen af dine CEWE Kort og invitationer. Fortæl os hvorfor du ikke er tilfreds, og vi finder sammen den løsning, der passer dig bedst. Vi genproducerer din ordre gratis eller tilbagebetaler købsprisen – mod returnering af de reklamerede kort!Hvornår indtræffer et tilfælde med tilfredshedsgaranti?

Vi garanterer dig perfekte CEWE Kort og invitationer af højeste kvalitet. Hvis du, på trods af passende håndtering, inden for tre uger efter modtagelsen opdager en grund til at være utilfreds, producerer vi din ordre på ny eller tilbagebetaler købsprisen. Tilfredshedsgarantien gælder ved køb af op til 3 sæt kort. Der er ikke mulighed for at returnere dele af en ordre. Vælger du at benytte dig af 100% tilfredshedsgarantien er det således hele ordren, som skal sendes retur.Hvilke mulige former for returforsendelser findes der?

Hvis du har modtaget dine CEWE Kort og invitationer pr. post og ikke er fuldkommen tilfreds, kontakt os da pr. mail. Vi oplyser dig returadresse og sagsnummer. Når vi har modtaget din retursending, foretager vi en vurdering med henblik på en ny fremstilling af ordren, eller vi tilbagebetaler købsprisen - alt efter dit ønske.


Hvis du har afhentet dine CEWE Kort og invitationer i en forretning og ikke er fuldkommen tilfreds, så returnér venligst din ordre til personalet i den samme filial, som du afhentede kortene i. Når vi har modtaget din retursending fra forretningen, producerer vi ordren på ny, eller tilbagebetaler købsprisen - alt efter dit ønske. Ønsker du en ny fremstilling af dine CEWE Kort og invitationer vil de, efter kort tid, ligge klar til afhentning i forretningen. I tilfælde af, at du ønsker at få tilbagebetalt købsprisen, foregår dette i den pågældende forretning, med mindre du har betalt online.Hvor lang tid gælder tilfredshedsgarantien?

Du har inden for tre uger efter modtagelsen af dine CEWE Kort og invitationer mulighed for at returnere ordren og meddele os, hvorfor du ikke er fuldkommen tilfreds hermed. Husk at meddele os dit ordrenr.Dine ufravigelige rettigheder efter loven berøres ikke af garantien.
Kontaktmuligheder

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail.