KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
CEWE FOTOBOG > Tilfredshedsgaranti
Tilfredshedsgaranti

CEWE FOTOBOG tilfredshedsgaranti

Kære kunde,


Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med din CEWE FOTOBOG. Vi garanterer dig den højeste kvalitet og service – til enhver tid. Vores kundeservice står til rådighed ved alle henvendelser vedrørende din bestilling.

Skulle du på et tidspunkt ikke være tilfreds, så kontakt os inden for tre uger efter modtagelsen af din CEWE FOTOBOG. Fortæl os hvorfor du ikke er tilfreds, og vi finder sammen den løsning, der passer dig bedst. Vi fremstiller din ordre gratis eller tilbagebetaler købsprisen – mod returnering af den reklamerede fotobog!


Hvornår indtræffer et tilfælde med tilfredshedsgaranti?


Vi garanterer dig en perfekt CEWE FOTOBOG af højeste kvalitet. Hvis du, på trods af passende håndtering, inden for tre uger efter modtagelsen opdager en grund til at være utilfreds, producerer vi din ordre på ny eller tilbagebetaler købsprisen. Tilfredshedsgarantien gælder ved køb af op til 3 CEWE FOTOBØGER. Bestiller du flere end 3 CEWE FOTOBØGER anbefaler vi, at du bestiller et prøveeksemplar først.


Hvilke mulige former for returforsendelser findes der?


Hvis du har modtaget din CEWE FOTOBOG pr. post og ikke er fuldkommen tilfreds, kontakt os da pr. mail. Vi oplyser dig returadresse og sagsnummer. Når vi har modtaget din retursending, foretager vi en vurdering med henblik på en ny fremstilling af bogen, eller vi tilbagebetaler købsprisen - alt efter dit ønske.
Hvis du har afhentet din CEWE FOTOBOG i en forretning og ikke er fuldkommen tilfreds, så returnér venligst din ordre til personalet i den samme filial, som du afhentede fotobogen i. Når vi har modtaget din retursending fra forretningen, producerer vi ordren på ny, eller købsprisen tilbagebetales - alt efter dit ønske. Ønsker du en ny fremstilling af din CEWE FOTOBOG vil den, efter kort tid, ligge klar til afhentning i forretningen. I tilfældet af, at du ønsker at få tilbagebetalt købsprisen, foregår dette i den pågældende forretning.


Hvor lang tid gælder tilfredshedsgarantien?


Du har inden for tre uger efter modtagelsen af din CEWE FOTOBOG mulighed for at returnere fotobogen og meddele os, hvorfor du ikke er fuldkommen tilfreds hermed. Husk at meddele os dit ordrenr.


Dine ufravigelige rettigheder efter loven berøres ikke af garantien.
Kontaktmuligheder

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail