KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Tipa award
Effekttryk på CEWE FOTOBOGs hardcover overbeviste international jury
29 forlæggere fra etablerede fotomagasiner fra hele verden valgte i april vinderne af TIPA World Awards 2018. CEWE vandt prisen i kategorien ”Best Photo Print Service” for deres effekttryk på hardcover.


Internationalt overbevisende

Den anerkendte fotopresseforbunds pris ”Technical Image Press Association” (TIPA) er blandt de mest prestigefyldte udmærkelser i foto- og imagingprodukter i verden. Et uafhængigt panel laver en række produkttest, som de vælger vinderne ud fra. Formålet er at informere branchen om innovationer i industrien. CEWE vandt TIPA World Award i kategorien ”Best Photo Print Service”. Det var muligheden for, at kunderne kan vælge at dekorere deres CEWE FOTOBOG med effektlak på hardcoveret, som overbeviste den internationale jury. Effektlak, guld- eller sølvtryk kan tilføjes for at fremhæve udvalgte elementer på de individuelle fotobøgers for- og bagside, hvilket giver fotobøgerne en luksuriøs og unik finish. ”Det glæder os meget, at en jury bestående af erfarne redaktører valgte at give awarden til CEWE FOTOBOG, fordi vores kunder kan give deres hardcover en flot finish,” udtaler Chief Marketing Officer hos CEWE, Thomas Mehls, og fortsætter: ”Med vores produkter sørger vi for, at fotos ikke bliver glemt på forskellige lagringsenheder – de kan i stedet ses og mærkes. TIPA World Award bekræfter os i, at vi forsat skal sørge for, at vores kunder dag for dag kan nyde deres fotos. På verdensplan tilbyder CEWE FOTOBOG stadig det største produktsortiment i forhold til formater, papirtyper, indbindinger og andre designelementer for at individualisere fotobogen. Den store fleksibilitet betyder, at vores kunder har fuld kreativ kontrol til at designe den perfekte personlige fotobog.” Udover muligheden for at få effekttryk på hardcoveret kommenterede TIPA medlemmerne på den intuitive designproces, der gør det muligt og nemt for alle uanset erfaring at skabe deres egen personlige fotobog: ”Den online skridt-for-skridt proces gør det nemt at vælge og lave bogen”, vurderede juryen i deres opsummering.


Stort udvalg for individuelle resultater
Ved hjælp af fotos, flotte designs og materialer i høj kvalitet sætter coveret på hver enkelt CEWE FOTOBOG stemningen for hele fotobogen og vækker læserens nysgerrighed for, hvad bogen indeholder. Med effekttrykket til hardcoveret, som TIPA præmierer, kan udvalgte elementer som cliparts, tekst og rammer blive fremhævet ved hjælp af effektlak, guld- eller sølvtryk, som både kan ses og mærkes. Kunder kan også give coveret et smukt look ved at bruge effekttryk på hele fladen sammen med et par særlige baggrundselementer. Udover hardcover er det også muligt at vælge materialer om softcover, hæfte, læder eller luksuslærred til den personlige CEWE FOTOBOG.