KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Konfirmation > Konfirmation
Konfirmandens liv CEWE FOTOBOG
En fotobog med teenagerens barndom
Den bedste gave, du kan give festens midtpunkt, er uden sammenligning en CEWE FOTOBOG fuld af barndomsminder. Kig dine gamle billeder igennem og lav den sødeste gave.
fra 79,95 kr* CEWE FOTOBOG
En genial gæstebog!
En genial gæstebog!
Lad gæsterne få mulighed for at skrive et par søde ord til teenageren i en gæstebog, der ikke ligner alle andre – naturligvis i form af en fotobog.
Tip: Den bedste papirtype at skrive på er digitaltryk mat.
fra 79,95 kr* Lav gæstebogen nu
Pynt til festen
Pynt til festen
Design en række Retro Prints med billeder af festens midtpunkt – fra babyårene og helt frem til den store festdag. Hæng dem på væggen i festlokalet eller for enden af snoren på en masse festlige heliumballoner.
fra 139,00 kr* Design jeres Retro Prints her
CEWE FOTOBOG højformat
CEWE FOTOBOG Stor
Alle festens mange fine billeder passer perfekt ind i en CEWE FOTOBOG Stor, vores absolutte bedst sælgende format, der er på størrelse med et A4-ark.
fra 169,00 kr* CEWE FOTOBOG Stor
CEWE FOTOBOG Stor Panorama format
CEWE FOTOBOG Stor Panorama
Har I masser af panoramabilleder? I CEWE FOTOBOG Stor Panorama, der er på størrelse med et A4-ark, kommer de virkelig til deres ret.
fra 199,00 kr* CEWE FOTOBOG Stor Panorama
Fotobogen om festen – download vores designskabelon
Fotobogen om festen – download vores designskabelon
Vi har gjort det nemt for sig at lave en personlig fotobog med billederne fra den store dag. Vores grafiske designer har lavet en flot fotobogsskabelon, som du kan downloade helt gratis. Når du har åbnet filen i dit fotoprogram, skal du bare indsætte dine egne billeder og tekster. Du kan selvfølgelig sagtens ændre i designet, så det bliver præcis som du vil have det. Giv konfirmanden en ekstra julegave i år og forevig alle minderne fra den store dag i en CEWE FOTOBOG. Se designet til CEWE FOTOBOG Stor i højformat.

Andre fine ideer

Festen i print
Festen i print
Få alle de dejlige festbilleder ud af kameraet. Tip: Vedlæg et billede fra festen i takkekortene og vælg et personligt billede til hver enkel gæst.
fra 0,69 kr* Billeder
Gem minderne med Art Prints
Art Prints på teenageværelset
Lad festens midtpunkt få de bedste billeder op på teenageværelset. På Art Prints får billederne et moderne og trendy look.
fra 39,00 kr* Art Prints
Vægbilleder med minder fra den store dag
Det bedste billede på væggen
Med CEWE VÆGBILLEDER kan du få dagens bedste billede op på væggen i masser af størrelser og materialer.

Tip: Var der nogle af gæsterne, der gjorde noget særligt til festen, fx bagte kage eller sørgede for en fin bil? Giv dem en særlig tak i form af et fint vægbillede.
fra 139,00 kr* CEWE VÆGBILLEDER
Kort og invitationer til konfirmationen
Takkekort og bord- & menukort
Uanset om du laver bord- & menukort til festen eller de fineste takkekort, så findes der et hav af skabeloner. Du kan også freestyle dit eget design og gøre det helt unikt.
fra 49,00 kr* CEWE CARDS
Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Vores grafiske designer har lavet et fint og enkelt fotobogslayout, som du kan bruge til fotobogen om konfirmandens liv. Du skal faktisk bare finde dine billeder og sætte dem ind på pladsholderne i designet. Ønsker du at ændre noget i layoutet, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre. Designet er lavet til to formater. Se designet til CEWE FOTOBOG Stor i højformat.