KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Plakater og fotolærreder > Flerdelt vægdekoration

En verden af muligheder: Flerdelt vægdekoration

Har du mange fantastiske fotos, og har du brug for ideer til, hvordan du får dem til at stråle? Så vil vi gerne hjælpe dig. Med vores flerdelt vægdekoration kan du skabe en ekstraordinær effekt med op til seks af dine flotteste fotos. Uanset om ét af dine motiver skal fordeles over flere dele, eller om du vil bruge flere af dine smukke motiver - vi sætter ingen grænser for din kreativitet!

Du kan vælge mellem et stort udvalg af layouts og materialer. Du vælger selv motiverne, så du får helt unikke vægdekorationer.

Flerdelt vægdekoration fås til følgende produkter: Plakat XXL, fotolærred, hårdskumplade, alu-plade, akrylglas og galleri tryk. 

Flerdelt vægdekoration med et motiv

Dit foto fordeles på flere separate dele, f.eks. på tre lærreder på samme måde som ved et triptykon. Flerdelt vægdekoration fås i flere formater med to, tre eller fire dele, som kan kombineres på talrige måder. 

Mehrteiler mit einem Motiv
Todelt

Todelt

fra 98,00 kr*
Tredelt

Tredelt

fra 177,00 kr*
Firdelt

Firdelt

fra 196,00 kr*

Flerdelt vægdekoration med flere motiver

Har du to motiver, som du gerne vil have op ved siden af hinanden? Med ”Todelt” og ”Panorama Duo” giver vi dig to forskellige layouts til dine skønneste fotos. ”Tredelt” er et forslag til, hvordan du kan arrangere dine tre flotteste fotos sammen. Har du brug for ideer til, hvordan dine fotos kommer til at stråle? Så hjælper vi dig hellere end gerne! Uanset om det er som ”Trappe”, Kvartet”, ”Omrids”, ”Mosaik” eller ”Panoramaspil”.

Du har talrige muligheder for at hænge dine fotos op ved siden af hinanden. Lad dig inspirere og find din personlige favorit.

Mehrteiler mit mehreren Motiven
Tredelt

Tredelt

fra 147,00 kr*
Todelt

Todelt

fra 98,00 kr*
Kvartet

Kvartet

fra 196,00 kr*
Mosaik

Mosaik

fra 441,00 kr*
Omrids

Omrids

fra 236,00 kr*
Trappe

Trappe

fra 294,00 kr*
Panoramaspil

Panoramaspil

fra 236,00 kr*
Panorama Duo

Panorama Duo

fra 118,00 kr*