KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802
Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOG Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Plakater og fotolærreder > Billedrammer

For at du igen kan glæde dig over dine personlige øjeblikke, behøver du ikke at starte din computer eller bladre igennem støvede fotoalbums. Sæt dine billeder i scene med vores billedrammer i høj kvalitet og gør dit hjem smukt med værdifulde minder fra særlige øjeblikke!

Vælg mellem 18 enestående rammedesigns som forstærker dine billeders virkning endnu mere! Motivet kan tilpasses perfekt til din boligstil eller give din bolig et særlig præg.

Alle vores billedrammer har en værdifuld mineralglas skive. Den beskytter dit yndlingsmotiv og minimerer støvoverflader. Vi har desuden bestemt os for at præsentere dine store øjeblikke med en passepartout i fire forskellige farver. Du kan vælge imellem sort, hvid, grå eller cremefarvet passepartout. Passepartouten gør dit motiv helt perfekt ved hjælp af dybdevirkningen. Din billedramme fås med et stabilt vægbeslag i høj kvalitet og garanterer dermed en sikker opsætning.

Giv de store øjeblikke den perfekte ramme...

Landsted rammer

Landstedsstilen forener de varme farvetoner. Her har råvarer som eksempelvis træ en særlig stor betydning. Denne stil er som skabt til mennesker, der værdsætter den personlige følelse af velbehag i hjemmet samt en hyggelig indretning. Billedrammer til denne stilretning egner sig særligt til billeder fra udflugter i naturen eller med familien..

Confetti sort
Confetti hvid
Unique ædel sølv
Lancaster mørk tømmer
Designer sølv-metal
Designer kobbermetal
Klik på en ramme få et 360° visning og mere information.

Moderne rammer

Stilen "moderne" harmonerer med dæmpede omgivelser. Farverne sort og hvid spiller en bevidst rolle og tilbageholdenhed er med til at udtrykke en flot form i denne stil. Eksemplarisk hertil er de ru overflader i sølv, som supplerer de klare former. Med denne elegante rammestil understregs særligt arkitekturer og landskabfotografier.

Confetti sort
Designer kobbermetal
Confetti hvid
Sento guld grøn
Lancaster mørk tømmer
Designer sort metal
Designer sølv-metal
Klik på en ramme få et 360° visning og mere information.

Klassiske rammer

Boligstilen "klassisk" forener ædle rammemodeller ud af guld og sølv, der giver dine billeder hold og formidler en stabil basis. Er dit hjem et hus med historie og tradition? Så giver denne stil dine billeder en tilsvarende smuk ramme.

Luxor fyr
Sento guld grøn
Confetti sort
Designer sort metal
Confetti hvid
Designer sølv-metal
Designer guld metal
Unique ædel sølv
Natura valnød
Klik på en ramme få et 360° visning og mere information.

... og det passende passepartout

Alle vores billedrammer har en flot mineral glasskive. Den beskytter dit yndlingsmotiv og minimerer støvoverflader. Vi har desuden bestemt os for at præsentere dine store øjeblikke med en passepartout i fire forskellige farver. 

 

Vælg din favorit blandt den sorte, hvide, grå eller cremefarvede passepartout. Passepartouten gør dit motiv helt perfekt ved hjælp af dybdevirkningen. 

Vores vægholdere

Wandhalterung Holzrahmen

Trærammer 

Til vores billedrammer i træ bruger vi en professionel vægholder. Metalophænget fastgøres sikkert med tre skruer bag på dit produkt i to hjørner. 

Info: Denne vægholder sikre en nem og vandret opsætning. Fås til 10 udvalgte plakat XXL formater.

Wandhalterung Metallrahmen

Metalramme

Til vores billedrammer i metal tilbyder vi en sikker vægholder i høj kvalitet. Ved hjælp af metalkilen i hjørnerne stabiliseres rammen helt optimalt.  

Info: Ved større formater fås rammen med to ophæng for at garantere et sikkert hold til din billedramme. Fås til 10 udvalgte plakat XXL formater. 

  

Se vores andre rammer

Skyggerammer - til dit fotolærred

Til alle fotolærreder i standardformaterne tilbyder vi dekorative skyggerammer! Skyggerammens navn relaterer sig til, at billedet lægges ned i skyggerammen foran og så den flugter med rammelisten, når man slipper billedet. På den måde overdækkes billedet ikke af rammen, der går ikke noget tabt i præsentationen og "3D-effekten" på kilerammen bevares. 

Rahmentypen

Forstørrelser med rammer

Til dine forstørrelser tilbyder vi en to elegante trærammer i ayous eller rødgran. Hertil kan du vælge imellem den rustikke model "Home" eller den moderne model "Style". Træet er afsyret og lakeret. Med i alt 17 farvemuligheder og fire forskellige storformater kan du designe rammer til dine billeder helt efter dine ønsker. Alle forstørrelser bliver dermed til noget helt personligt, som fastholder glæden i mange år.