KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Om os > Bæredygtighed > Socialt ansvar
Socialt ansvar
Socialt ansvar
Vi har i mange år støttet sociale, sportslige og kulturelle projekter. Vi arbejder konstant på at sikre optimale arbejdsforhold for vores medarbejdere, på at hjælpe svage i vores nærmiljø og på at støtte sårbare børn og familier.
Sponsorater
Sponsorater
Børn er vores fremtid. Derfor ligger det os på sinde at hjælpe børn og deres familier, som af den ene eller anden grund går igennem en hård tid ingen burde opleve. Vi støtter en række organisationer såsom Børneulykkesfonden, SOS Børnebyer og Familier med kræftramte børn, som arbejder utrætteligt for at give sårbare børn den bedste barndom muligt.
Gå til sponsorater
Fotokultur
Fotografering er for alle uanset niveau og ambitioner. Som Europas førende udbyder af fotoservice ønsker vi at støtte og fremme fotografiets fantastiske verden – det er det, vi kalder for ”Fotokultur”.
Fotokonkurrencer
Vi støtter også talrige fotokonkurrencer i hele Europa og lancerer selv lokale og internationale fotokonkurrencer såsom ”CEWE Photo Award – Our world is beautiful” og ”Ree Park Fotosafari”.

Fotoklubber
Små og store fotoklubber spiller en stor rolle for at holde passionen for det gode fotografi ved lige. Derfor støtter vi klubberne, så medlemmerne forsat kan lære og lade sig inspirere af hinandens unikke vinkler og tilgange til at forevige verden omkring os.
Fotoevents
Vi sponserer events, hvis formål er at udbrede de mange fantastiske og kreative muligheder, dét at fotografere giver. Vi støtter blandt andet Fotodage Viborg, Fotofestival i Silkeborg og FotoMarthon.

Foreningsjubilæum
Foreningsjubilæum
Har I foreningsjubilæum i år? Så har I mulighed for at forevige foreningens historie i fem eksemplarer af CEWE FOTOBOG. CEWE ønsker nemlig tillykke med foreningsjubilæet med fem gratis eksemplarer af CEWE FOTOBOG til en samlet værdi af 1.500 kr.

Send en mail til sponsorat@cewe.dk med navnet på jeres forening og hvilket jubilæum, I fejrer. Husk at skrive: “Foreningsjubilæum” i emnefeltet. Vi sender gavekortet til jeres CEWE FOTOBØGER retur pr. mail.
Læs mere
Tilfredse medarbejdere
Tilfredse medarbejdere
Hos CEWE Danmark har vi fokus på et godt arbejdsmiljø for vores ca. 30 fastansatte medarbejdere og 15 studentermedhjælpere. Her er der plads til alle uanset alder, udseende, køn, erfaring osv. Hos CEWE Danmark tilstræber vi at have balance mellem arbejde og privatliv, vi engagerer os og tager os tid til vores medarbejdere og kollegaer.

Vi har særligt fokus på at hjælpe nyuddannede og sygemeldte tilbage på arbejdsmarkedet ved i samarbejde med kommunen og jobcenteret at ansætte dem som praktikanter i tidsbegrænsede stillinger. Praktikanterne får relevant erhvervserfaring inden for et område, som interesserer dem. Vi støtter og udfordrere dem, men vigtigst af alt giver vi dem plads og ro til at komme ind på arbejdsmarkedet igen i deres eget tempo.