KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Om os > Bæredygtighed > CEWE producerer klimaneutralt
Bæredygtighed
CEWE producerer klimaneutralt
Gennemsigtighed er særligt vigtig for os. Derfor bliver vores miljømæssige og sociale forpligtelse regelmæssigt undersøgt og certificeret af anerkendte partnere. Bæredygtighedslogoet er vores bevis på, at hele vores værdikæde er dokumenteret bæredygtig.
CEWE FOTOBOG og alle CEWEs andre varemærker bliver produceret fuldstændig klimaneutralt – det kan vi bevise, og det koster ikke vores kunder mere. De CO2-udslip, der opstår, kompenserer vi for med f.eks. gentilplantning og med beskyttelse af eksisterende skove i Kenya i samarbejde med projektet Kasigau Wildlife Corridor. Projektet beskytter den tropiske tørskov, der er truet af svedjebrug og fældning.
Naturligvis gør vi også vores del for, at der opstår mindst muligt udslip hos os. Derfor anvender vi bl.a. vedvarende energi, Green IT, og klimaneutral forsendelse. På den måde former vi hele værdikæden klimaneutralt: fra udvalget af råmaterialer over indkøb og produktion til levering til vores kunder. Vores årlige, fuldstændigt transparente miljørapport til Carbon Disclosure Project (CDP) viser også dette med alt tydelighed.
CEWEs klimaneutrale produktion blev for første gang præsenteret på messen photokina i Køln i september 2016. Her var vi glade for at kunne modtage den første CHIP FOTO AWARD for bæredygtighed.

FSC
Som FSC®-certificeret serviceudbyder står vi for aktiv klima- og miljøbeskyttelse. Certifikatet viser, at vores produktkæde fra produktionen til forarbejdning, service og logistik er komplet og svarer til de høje FSC®-standarder.
Læs mere
The global compact
The Global Compact er et FN-initiativ, som arbejder for at bekæmpe korruption, slaveri, børnearbejde og uværdige arbejdsbetingelser i hele verden. Initiativet er bygget på ti grundlæggende principper, som samlet dækker over de fire områder. CEWE har forpligtet sig til at følge disse grundprincipper, hvilket betyder, at vi opererer ansvarsfuldt, bæredygtigt og fair.

I dag deltager mere end 13.000 virksomheder og andre stakeholder fra mere end 160 lande i initiativet.BMP, der blev grundlagt i 1954, er en forening for professionelle købere, logistikvirksomheder og virksomheder, der har ansvar for forsyningskæder i Tyskland og Centraleuropa.
CEWE har siden 2013 været certificeret BMP-partner. Ved at skrive under på BMPs Code of Conduct forpligter CEWE sig bl.a. til at:
- bekæmpe korruption
- undgå kartellignende aftaler
- ikke at bruge børne- eller tvangsarbejde
- overholde etiske principper overfor leverandører
- overholde menneskerettighederne
- beskytte miljøet og sundheden
- have fair arbejdsbetingelser
Gå til compliance
ClimatePartner hjælper virksomheder med at integrere en effektiv bæredygtighedsstrategi, som beskytter miljøet og målbart mindsker CO2-udslip. ClimatePartner har mere end 1000 klienter i over 30 lande.
Med certificeringen fra ClimatePartner sætter CEWE en streg under, at hele produktkæden inkl. tryk er klimaneutral. Som en del af samarbejdet med ClimatePartner har CEWE valgt at støtte miljøbeskyttelsesprojektet ”Kasigau Wildlife Corridor” i Kenya. Projekt støtter gentilplantningen og beskyttelsen af eksisterende skove i Kenya. Udover at beskytte skovene, hjælper projektet f.eks. også med at skabe jobs i lokalmiljøerne, med at bygge skoler og lægeklinikker, med at støtte ungdoms- og kvindegrupper samt med at fremme tilgængeligheden af rent vand.
CDP
CDP har som mål at få virksomheder og byer til årligt at offentliggøre en miljørapport. De vejleder og hjælper over 6.000 virksomheder og 550 byer med, hvordan virksomhederne og byerne kan mindske deres påvirkning af miljøet. Med CDP-logoet viser CEWE, at vi hele tiden arbejder på at mindske vores fodaftryk, og at vi er gennemsigtige i forhold til vores effekt på klimaet. Vores årlige bæredygtighedsrapport er et eksempel herpå.