KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Om os > Bæredygtighed
Vi tager ansvar
Vi tager ansvar – også udover koncernens grænser.
Hos CEWE er fokus på bæredygtighed dybt forankret i vores virksomhedskultur. Lige fra ressourcebesparende brug af materialer og omhyggelig udvælgelse af vores leverandører til miljøvenlig produktion og levering af vores mærkevarer – for os er en bæredygtig værdikæde nøgleordet i miljøbevidst ledelse.
CEWE producerer klimaneutralt
Gennemsigtighed er særligt vigtigt for os. Derfor bliver vores miljømæssige og sociale forpligtelse regelmæssigt undersøgt og certificeret af anerkendte partnere. Vores bæredygtighedslogo er vores bevis på, at hele vores værdikæde er dokumenteret bæredygtig.
Læs mere
Socialt ansvar
Vi har i mange år støttet sociale, sportslige og kulturelle projekter. Vi arbejder konstant på at sikre optimale arbejdsforhold for vores medarbejdere, på at hjælpe svage i vores nærmiljø og på at støtte sårbare børn og familier.

Læs mere
Miljøpolitik og klimamål
Vores miljøpolitik tager udgangspunkt i følgende punkter: at spare på energien, beskytte vandet, skåne ressourcerne og sikre et godt arbejdsmiljø. Disse vigtige aspekter udgør fundamentet for vores bæredygtighedsstrategi.
Læs mere
Bæredygtig produktion
Vi forpligter os til kontinuerligt at forbedre vores energianvendelse, energiforbrug og energieffektivitet. Vi udvælger alle vores materialer målrettet og ud fra et bæredygtigt perspektiv. Derfor har vi siden 2013 været FSC®-certificerede.
Læs mere