KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Om os > Aktuelle nyheder

Coronavirus: CEWE er godt forberedt

Hos CEWE har vi sat gang i en række tiltag for at sikre, at vores medarbejdere forbliver sunde og raske. Vi skal sørge for, at vores kunder fortsat kan bestille fotoprodukter hos os – også i denne særlige situation, som vi befinder os i lige nu. Indtil videre er ingen hos CEWE blevet syge, så vi kan producere og levere fotoprodukter som normalt.

Vores medarbejderes sundhed er selvfølgelig vores højeste prioritet. CEWE har sat gang i omfattende tiltag for at forhindre sygdom blandt medarbejdere. Vi følger naturligvis alle råd og retningslinjer fra sundhedsmyndighederne. Alle, som har mulighed for at arbejde hjemmefra, gør det. For de medarbejdere, der ikke kan arbejde hjemmefra, har vi indført strikse skiftehold for at minimere risikoen for smitte.

Disse tiltag gør vi naturligvis for at beskytte vores medarbejdere og for at det skal være muligt at bestille og få leveret fotoprodukter som normalt. Hos CEWE har vi 13 produktionsfacilliter fordelt i hele Europa. Det betyder, at selvom et sted bliver nødt til delvist eller helt at lukke, så kan en af de andre produktioner elektronisk overtage produktionen og leveringen af en ordre.

Skulle der ske noget uforudset hos en af vores handelspartnere (f.eks. hvis en butik bliver nødt til at lukke), kan du fortsat bestille produkter fra disse partnere online. Du har også altid mulighed for at lave en onlinebestilling hos CEWE. Vi leverer produkterne direkte hjem til dig via vores distributionspartnere. Husk, at du også kan vælge en alternativ leveringsadresse, når du bestiller dine fotoprodukter. På den måde er det nemt for dig at glæde familie og venner med en personlig gave.

Bare så det er sagt: Eksperter vurderer lige nu, at det er sikkert at modtage pakker og produkter, hvorfor vores produkter og forsendelser ikke udgør en smittefare. Du finder mere information herom hos Sundhedsstyrelsen og WHO.

Vigtigst af alt: Pas på dig selv og hinanden!