KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Kort og invitationer
Højdepunkter fra vores sortiment
Klappkarten

Foldekort

Del dine øjeblikke med dine elskede og send lykønskninger, anmodninger eller invitationer. Vores foldekort i kvalitetsprint lader glæden for kommende begivenheder spire. Vælg ud fra talrige layoutskabeloner i stående eller liggende format og tilføj billede og tekst. Derudover tilbyder vi to forskellige papirtyper. Vælg enten standardpapir uden struktur eller luksuspapir med struktur.
fra 139,00 kr*

Foto- og postkort

Send dine fotohilsner med et personlig foto- eller postkort. Bare uploade dine fotos og tilføje en personlig besked.
fra 49,00 kr*

Bord- og menukort

Uanset om der skal holdes fødselsdag, bryllup eller familiefester, så kan vores menu- og bordkort sætte gang i festen.
fra 69,00 kr*
Lad dig inspirere

CEWE CARDS med effektlak

Perfekt design til enhver anledning

Bryllup

Bryllup

Invitation

Fødselsdag

Konfirmation

Lav personlige kort og invitationer med dine egne billeder

Hvad med at lave et personligt kort eller en indbydelse til din næste fest, hvor du bruger dine egne billeder? Hos Netto Fotoservice kan du designe personlige og unikke kort, invitationer og indbydelser til enhver lejlighed!

Invitationer, takkekort, menukort og meget mere

Få dine gæster til at føle sig hjemme allerede inden din fest starter med en personlig invitation til dit bryllup, konfirmation, barnedåb eller en anden stor begivenhed. Til selve festen kan du byde dine gæster velkommen med unikke bordkort og menukort, hvor du har indsat et af dine egne billeder. Slut din fest af med et unikt takkekort, hvor du bruger et billede fra dit bryllup eller dit barns konfirmation. Det er den perfekte afslutning på en vellykket fest. Og så får gæsterne oven i købet et personligt minde med sig.
 

Benyt dig af vores designskabeloner

Med vores designskabeloner er det gjort nemt for dig at skabe et kort der passer til lige præcis dit behov. Vælg den designskabelon, der passer til din fest, og indsæt dit eget billede og tekst. Nemmere bliver det ikke! Der er et utal af muligheder for at lave flotte indbydelser til dit bryllup, julekort og takkekort eller hvad det måtte være. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.  Udover de mange muligheder, som tilbydes via vores designskabeloner, så kan du også vælge at lave dit kort eller din invitation uden at gøre brug af designskabelonerne. Det er helt op til dig!

Et væld af formater og 3 forskellige papirtyper

Netto Fotoservice tilbyder mange forskellige typer af kort og invitationer, så du kan lave din indbydelse, takkekort, menukort eller bordkort i lige præcis det format, der passer dig bedst. Vores formater, som kommer i sæt med 10stk inklusiv konvolutter, inkluderer postkort, postkort i XL, foldekort i 13x18 cm, kvadratisk foldekort i 14x14cm, foldekort i størrelse XL, både i højformat og i tværformat. Vores mange typer af kort fås i 3 forskellige papirtyper: standard-, luksus- eller højglanspapir. Der er altså mange forskellige muligheder for at lave et personligt og enestående kort eller invitation, der passer til netop dit behov.

Kontakt kundeservice

Hvis du har spørgsmål til bestilling af dit personlige kort eller invitation eller til din bestilling generelt, kan du kontakte vores kundeservice.