KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Fotokalender > Papirkvalitet

CEWE KALENDER - Et samlet overblik over alle papirkvaliteter

CEWE KALENDER - Et samlet overblik over alle papirkvaliteter

CEWE Papirkvaliteter

Vælg mellem fire forskellige papirkvaliteter – noget til enhver smag

Digitaltryk standard

Digitaltryk standard

En allrounder! Papirtypen Digitaltryk standard er af højeste kvalitet og kompatibel med alle kalenderformater. Du kan skrive på den, hvilket gør, at det er den ideelle planlægningskalender. Det 250 g/m² kraftige papir overbeviser med en flot mat overflade og præcist digitaltryk, der lader dine billeder komme til deres fulde ret. Farver bliver gengivet særdeles intensive, samtidig med at kontraster og konturer bliver forstærket. Papirtypen er derfor perfekt til farverige billeder fra den seneste ferie, af familien eller fra festlige anledninger. Dermed kan du genopleve de dejligste øjeblikke gang på gang, måned for måned.
Digitaltryk mat

Digitaltryk mat

Elegant blikfang: På papirtypen Digitaltryk mat bruger vi en særlig high-definition blæk, der giver dine billeder et særligt afdæmpet, eksklusivt look. Med en lettere ru overflade og en styrke på 260 g/m² gengiver naturpapiret dine billeder med bløde farver og kontraster. Papiret passer perfekt til billeder med stærke strukturer, billeder af vidtstrakte landskaber og portrætter af mennesker og dyr. Den matte overflade absorberer lyset og forhindrer refleksioner, hvilket giver dine billeder en intensiv effekt – hele året rundt.
Digitaltryk højglans

Digitaltryk højglans

Seværdigt pragtstykke! Digitaltryk højglans giver dine billeder en helt særlig glans. Takket være en høj lysintensitet og klare konturer kommer dine billeder til at stråle på den glatte overflade af det 250 g/m² kraftige papir. Dine skønneste feriefotos, billeder af hele familien eller andre farverige fotos får en fantastisk skarphed. Siderne er lakeret med en tosidet UV-lakering, der beskytter dine billeder mod snavs og fugt. Et pragtstykke til dine fire vægge!
Fotopapir blank

Fotopapir blank

Strålende blikfang: Fotopapir blank giver klare billeder med høj lysintensitet. På det 230 g/m² kraftige fotopapir fra Fujifilm bliver dine billeder gengivet med en høj detaljeringsgrad og bemærkelsesværdig dybdeskarphed. Dine helt personlige kalendersider bliver forarbejdet med den klassiske sølvhalogen-belysning, hvilket får dine billeder til at stråle. Dine billeder virker endnu mere levende – perfekt til farverige billeder, makrooptagelser og portrætter. Med denne fotopapirtype får du kvalitet i særklasse, der også begejstrer professionelle fotografer!