KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
CEWE FOTOBOG > Papirtyper

CEWE FOTOBOG - Se alle vores papirtyper

CEWE FOTOBOG

CEWE FOTOBOG - papirtyper

Papirkvalitet
Digitaltryk

Digitaltryk standard

Vores standardpapir har en gramvægt på 200 g/m², for fotohæfter 150 g/m².
Vores eksklusive CEWE FOTOBOG XXL panorama med hardcover-, kunstlæder- eller lærredindbinding bliver indersiderne fremstillet af det bedste papir, som har en styrke på 250 g/m².
Digitaltryk højglans

Digitaltryk højglans

Til vores varianter af CEWE FOTOBOGEN med Digitaltryk højglans anvender vi digitalprint-papir af højeste kvalitet og en styrke på 200 g/m²
Under fremstillingsprocessen bliver indersiderne coated med et ekstra lag af højglans lak. Dette giver farverne i din personlige CEWE FOTOBOG en helt særlig glans.

Dette lag gør samtidigt siderne modstandsdygtige over for snavs og fugt.
Digitaltryk mat

Digitaltryk mat

Digitaltryk mat giver et afdæmpet udtryk, hvilket blot gør det hele lidt mere elegant: Når du vælger papirtypen Digitaltryk mat til din CEWE FOTOBOG, vil især billeder med høj opløsning komme til deres ret. I fremstillingsprocessen anvender vi nemlig en særlig HD-blæk, som gengiver dine billeder i en fantastisk kvalitet. Papiret har en gramvægt på 170 g/m². Det er ikke kun indersiderne, der kommer til deres ret: Forsiden på din CEWE FOTOBOG vil ligeledes få en mat betoning.
Glæd dig til en markant højere kvalitet i dine billeder.
Fotopapir mat

Fotopapir mat

Indersiderne forarbejdes med den klassiske sølvhalogen belysning. Derefter klæbes to sider sammen ad gangen, så der opnås en Leporello-indbinding (som kendes fra børnebøger). Formål: Din CEWE FOTOBOG undgår den typiske fordybning i midten og er altså helt lige. Indbindingen er perfekt til billeder som skal dække en dobbeltside i din CEWE FOTOBOG.
Vores matte fotopapir er optimal til farverige billeder. Forbered dig på en høj detaljeringsgrad og bemærkelsesværdig dybdeskarphed. Fotopapiret har en gramvægt på 250 g/m².
Fotopapir blank

Fotopapir blank

Fire af vores CEWE FOTOBOG-formater (XXL panorama, XL, Stor og Stor panorama) kan udformes på nøje udvalgt, Fotopapir blank (gramvægt: 250 g/m²). Ligesom det matte fotopapir klæbes to sider sammen ad gangen (Leporello-indbinding - som kendes fra børnebøger) .

I kraft af det blanke fotopapir får dine billeder en høj detaljeringsgrad og skøn dybdeskarphed, ligesom ved den matte variant. Desuden udviser farverne på dine billeder højest mulig lysintensitet. Således bliver din CEWE FOTOBOG endnu mere ekslusiv og unik.
Fotopapir eksklusiv mat

Fotopapir eksklusiv mat

Nyd dine bedste billeder på Fotopapiret eksklusiv mat med en unik optik og et materiale af højeste kvalitet. En helt særlig papirkvalitet, der imødekommer de højeste krav og som er til lige begejstring for fritidsfotografer og professionelle: Farver med en særlig glans og med matte kontraster giver en imponerende dybdeskarphed, som giver ekstra liv til dine billeder. Den dybmatte forædling forhindrer refleksion, beskytter fotografiet mod fedtpletter og er med det fløjlsbløde materiale en sikker vinder. Med alle disse ekstraordinære egenskaber som for eksempel LayFlat-binding, hvor du kan få trykt dine billeder på dobbeltsider - uden fordybningen i midten - opnår dine fotos en særlig fascinationskraft.