KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Helle Bergstrøm - Årbog

En fotobog fortæller personlige historier

Gør som vores mange søde kunder og lav en flot fotobog. Det er en oplagt gaveidé samt en ting, du selv vil sætte pris på i mange år frem. Dét er i hvert fald, hvad vores kunder siger.

Her kan du møde vores søde kundefortæller, Helle Bergstrøm. Hun bor i Aarhus med sin mand og deres 3 børn. Helle er en aktiv pige, der både passer arbejde og familien og finder tid til at dyrke sport, blandt andet løb og fitness. Helle har lavet mange fotobøger gennem årene, og er til stor inspiration for vores andre kunder. Her deler hun sine oplevelser og erfaringer med at lave CEWE FOTOBØGER til, blandt andet, forældre og bedsteforældre i julegave.

Mød en tilfreds og dedikeret kunde

Helle er efterhånden en erfaren dame, når det kommer til at lave CEWE FOTOBØGER. Børnene Milla, Magnus og Mads Emil optræder ofte i hendes fotobøger, og det til stor glæde for bedsteforældrene, Helles egne forældre.

Efter at Helle er begyndt at lave fotobøger, er det stort set aldrig et problem at finde en god julegave til bedsteforældrene. En fotobog er virkelig den perfekte julegave siger Helle, og er allerede i gang med næste projekt Fotobog.

Helle nyder at lave fotobogen næsten lige så meget, som hun nyder at se de glade modtagere af den. Som regel laver hun fotobøger til brug til julegaver, og det er simpelthen den mest perfekte julegave til dem, der har alt. Helle ved også, at bedsteforældrene kigger meget i fotobøgerne, både når hun er på besøg med børnene, og når de er alene. Sammen med det blik, de har i øjnene, når de åbner gaven med en ny fotobog, er det grunden til, at hun vil fortsætte med at lave de flotte fotobøger. Men også fordi hun selv nyder at lave dem.

Fotobøgerne er altid populære, ikke kun i juletiden

Det er altid en dejlig ting at se tilbage på de gode minder, det er ikke kun en ting, der høre juletiden til. Helle tager altid mange billeder, blandt andet fra familiens rejser, og det kan være et stort arbejde at udvælge de fotos, der skal med i fotobogen Men det er er arbejde, Helle virkelig nyder, når hun skal i gang med en ny bog.

”Når jeg ser alle billederne, kommer jeg jo også til at tænke på alle de gode minder, der er forbundet med billederne”.

Helle fortæller også, at en CEWE FOTOBOG er den mest personlige gave at give. Ikke kun for modtageren med også for den, der har lavet fotobogen og puttet alle de dejlige minder ned i en rigtig bog. Gaven er dermed til stor glæde og gavn for både modtageren og giveren.

En CEWE FOTOBOG er den perfekte gave

Bogen med alle de dejlige billeder er den perfekt gave til dem, der har alt. Og det er en gave, der kan bruges både til jul og fødselsdage samt til bryllup, konfirmation og andre lejligheder, hvor familien er samlet.

Fotobøger viser simpelthen familiens liv, steder de har været situationer de har været i. Og hvem vil ikke gerne forevige det?Helle jul 2018