KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
CEWE FOTOBOG > Kundefortællinger > Eline - Ferier
Eline K. Gantzhorn: Ferier, som aldrig bliver glemt

Eline K. Gantzhorn: Ferier, som aldrig bliver glemt

Vinter, påske, sommer, efterår og jul. Der er ikke noget bedre end at koble helt af, nyde ferien med familien og forevige alle de sjove oplevelser med kameraet. Sådan har Eline det også, hun elsker at tage en helt masse billeder, når hun er på ferie med sin familie. Allerede fra det øjeblik, hun tager det første billede, begynder hun at planlægge sin næste CEWE FOTOBOG. At lave CEWE FOTOBØGER er nemlig Elines store hobby – til stor glæde for hendes familie og venner. Bedsteforældrene glæder sig også altid til at se hendes nyeste fotobog, og hun glæder sig mindst ligeså meget til at vise den til dem.

For Eline er der noget helt særligt over at tage fotobøgerne ned fra hylden, sætte sig i sofaen med sin familie og genopleve ferierne. Ikke nok med at det er utrolig hyggeligt at sidde sammen og tænke tilbage på en god ferie, så er Eline også overbevist om, at hendes to børn får nogle bedre minder fra deres barndom i kraft af CEWE FOTOBØGERNE. De kraftige sider i fotobøgerne gør, at de kan holde til at blive læst gang efter gang, så hendes børn kan have glæde af bøgerne i mange, mange år endnu."Jer er sådan set altid i gang med at lave mindst en fotobog, som jeg løbende
går til og fra."


Hun laver ikke kun bøger til sig selv. Engang i mellem får familie og venner også en CEWE FOTOBOG i gave, hvis de har været på en ferie sammen. Dog er det ofte en kopi af en af de bøger, Eline også selv har til at stå på hylden, for som hun siger: ”Det er lidt som at give sit hjertebarn fra sig”.

Det er næsten ikke til at tælle, hvor mange fotobøger, Eline efterhånden har lavet. Hun er altid i gang med at lave en fotobog, som hun går til og fra. For Eline er ”det er jo små brudstykker af kærlighed, man sidder og kommer i hver enkelt side af de her fotobøger”.

Små brudstykker af kærlighed
Intet er bedre end ferie med familien. En CEWE FOTOBOG giver dig muligheden for at genopleve ferien med familie og venner. Her fortæller Eline om det fantastiske ved at kunne sætte sig ned med familien og tænke tilbage på alle deres gode oplevelser sammen.

Eline K. Gantzhorn, 35
Total afslapning, varme himmelstrøg og ren hygge. For Eline er ferierne årets højdepunkter, i en travl hverdag er det der, familien har tid til at være sammen og bare slappe helt af. CEWE FOTOBOG hører også til Elines ferier, for det er hendes mulighed for at få en smule ferie med hjem.

Info
Eline lavede sin første fotobog i 2007 efter sin første tur til USA med familien. Det er næsten ikke til at tælle, hvor mange fotobøger hun nu har til at stå på hylden. Det er hendes mulighed for at genopleve alle de fantastiske øjeblikke, hun har haft med sin familie, og så er det hendes hobby. Hun elsker at sætte sig foran computeren og designe den næste fotobog til sin familie.

Eline er 35 år gammel og er uddannet læge. Hun bor i Odense med sin mand Niels og deres to børn Hans på 9 år og Bodil på 4 år.

Gør ligesom Eline og forevig dine bedste ferieminder i en CEWE FOTOBOG.

Design her >>Se flere videoer med Eline

Eline Årbog 2016

ÅRET I EN CEWE FOTOBOG

Eline samler hvert år familiens bedste fotos fra det forgangne år i en CEWE FOTOBOG. I videoen kan du høre Eline fortælle, hvordan hun kom i gang med at designe årbøger, og hvilken glæde det er for hende at kunne tage fotobogen ned fra hylden og genopleve årets store og små øjeblikke.

Eline Jul 2016

GLÆDEN VED AT GIVE EN PERSONLIG GAVE

Glade øjeblikke i en CEWE FOTOBOG: Eline K. Gantzhorn lægger gerne fælles oplevelser under juletræt. I videoen kan du høre Eline fortælle, hvor meget hun glæder sig til at give en CEWE FOTOBOG i julegave, og hvordan hendes mor reagerer på at modtage en personlig CEWE FOTOBOG.