KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Eline Jul 2016

Eline K. Gantzhorn: Den perfekte julegave

For Eline K. Gantzhorn, som bor i Odense med sin mand og to børn, er juletiden helt speciel. For i juledagene har hun rig mulighed for at hygge med hele familien. I dagene op til juleaften spiller forventningens glæde en stor rolle hos Eline. Hun glæder sig nemlig til at få lov til at overraske sin familie med en personlig julegave.
En personlig julegave, som hun har designet med stor kærlighed: en CEWE FOTOBOG. ”Det er den mest personlige gave, man kan give nogen. Det er en gave, som er fuld af minder og personlige oplevelser. Nogen gange er det helt svært at få lov til at vente til juleaften med at få lov til at give gaven, for når man endelig har lavet den, så vil man så gerne se deres reaktion på den her gave”, udtaler Eline med stor begejstring. Sidste år gav Eline sin mor en CEWE FOTOBOG med fotos fra familiens sommerferie i julegave. Fotobogen faldt i så god jord, at Elines mor næsten var rørt til tårer over at få så personlig en julegave fyldt med store og små oplevelser fra en fantastisk ferie. Eline genoplever sommerferiens store og små oplevelser .


"En CEWE FOTOBOG. Det er den mest personlige gave, man kan give nogen."

Eline designer en CEWE FOTOBOG til mange forskellige anledninger. Uanset om hun har været på sommerferie sammen med hele familien eller har en masse billeder fra årets løb til at ligge, så designer hun en CEWE FOTOBOG til sig selv og til dem, som har taget del i oplevelserne. Hun synes nemlig, at en CEWE FOTOBOG er den bedste måde at holde liv i de mange oplevelser: ”I det hele taget, så har man jo ferien, mens man holder ferien, så har man ferien igen, når man laver fotobogen og så til sidst, så har man ferien, når man trækker fotobogen ud af hylden og sætter sig i sofaen og ser den sammen igen. Så er man altså virkelig tilbage i ferien igen.”

GLÆDEN VED AT GIVE EN PERSONLIG GAVE
Glade øjeblikke i en CEWE FOTOBOG: Eline K. Gantzhorn lægger gerne fælles oplevelser under juletræt. I videoen kan du høre Eline fortælle, hvor meget hun glæder sig til at give en CEWE FOTOBOG i julegave, og hvordan hendes mor reagerer på at modtage en personlig CEWE FOTOBOG.

Gør ligesom Eline og giv en personlig CEWE FOTOBOG i gave.

Design her >>


Se flere videoer med Eline

Eline Ferieminder

Elines ferieminder

Intet er bedre end ferie med familien. En CEWE FOTOBOG giver dig muligheden for at genopleve ferien med familie og venner. Her fortæller Eline om det fantastiske ved at kunne sætte sig ned med familien og tænke tilbage på alle deres gode oplevelser sammen.

Eline Årbog 2016

Eline K. Gantzhorn: Året i en CEWE FOTOBOG

Eline samler hvert år familiens bedste fotos fra det forgangne år i en CEWE FOTOBOG. I videoen kan du høre Eline fortælle, hvordan hun kom i gang med at designe årbøger, og hvilken glæde det er for hende at kunne tage fotobogen ned fra hylden og genopleve årets store og små øjeblikke.