KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
CEWE FOTOBOG > Kundefortællinger > Eline - Årbog
Eline Årbog 2016

Eline K. Gantzhorn: Årbog

Vinter. Forår. Sommer. Efterår. Vinter igen. Sæsonernes skift fortæller os, at endnu et skønt år gået. Et år, hvor vi med vores smartphones og kameraer tager utallige fotos af hverdagens store og små oplevelser. Mange gange får disse fotos bare lov til at blive liggende på telefonen eller computeren, hvor de så aldrig bliver set igen.
Dette problem løb Eline K. Gantzhorn, som elsker at designe CEWE FOTOBØGER til alle anledninger, ind i for nogle år siden: ”Ideen med at bruge CEWE FOTOBOG som årbog opstod i takt med, at jeg efterhånden havde fået taget så mange billeder, som lå på computeren og slet ikke kom til sin ret.” Eline satte sig derfor ned, kiggede billederne fra året igennem og udvalgte de bedste fotos til sin årbog. Lige siden har hun hvert år designet en CEWE FOTOBOG som årbog, fordi det er hyggeligt at kunne tage fotobogen ned fra hylden og sætte sig i sofaen sammen med familien for at genopleve alle de skønne øjeblikke: ”Det er en dejlig oplevelse at sidde og bladre igennem minderne og mindes, hvad man har oplevet i årets løb”.
"Det er en dejlig oplevelse at sidde og bladre igennem minderne og mindes, hvad man har oplevet i årets løb."


"Det er jo små brudstykker af kærlighed, man sidder og kommer i hver enkelt side af de her fotobøger."

Eline elsker, at den gratis bestillingssoftware giver hende så meget designfrihed til sin CEWE FOTOBOG. Det gør også, at hun har muligheden for at dele bogen ind efter f.eks. årstider, begivenheder eller måned for måned samtidig med, at hun kan personliggøre den med tekster, baggrunde og cliparts. For Eline er det vigtigt, at hendes børn får nogle gode barndomsminder, og hun er overbevist om, at CEWE FOTOBOG hjælper dem med at huske deres mange gode oplevelser sammen.

ÅRET I EN CEWE FOTOBOG
Eline samler hvert år familiens bedste fotos fra det forgangne år i en CEWE FOTOBOG. I videoen kan du høre Eline fortælle, hvordan hun kom i gang med at designe årbøger, og hvilken glæde det er for hende at kunne tage fotobogen ned fra hylden og genopleve årets store og små øjeblikke.

Gør ligesom Eline og forevig dit år i en CEWE FOTOBOG.

Design her >>


Se flere videoer med Eline

Eline Ferieminder

Elines ferieminder

Intet er bedre end ferie med familien. En CEWE FOTOBOG giver dig muligheden for at genopleve ferien med familie og venner. Her fortæller Eline om det fantastiske ved at kunne sætte sig ned med familien og tænke tilbage på alle deres gode oplevelser sammen.

Eline Jul 2016

GLÆDEN VED AT GIVE EN PERSONLIG GAVE

Glade øjeblikke i en CEWE FOTOBOG: Eline K. Gantzhorn lægger gerne fælles oplevelser under juletræt. I videoen kan du høre Eline fortælle, hvor meget hun glæder sig til at give en CEWE FOTOBOG i julegave, og hvordan hendes mor reagerer på at modtage en personlig CEWE FOTOBOG.