KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
CEWE FOTOBOG > Kundefortællinger > Brit - Årbog
Brit Olejasz: Et år i billeder.

Brit Olejasz Årbog

Et år i billeder. Et år, der var fyldt med fødselsdagsfejringer, fantastiske ture til sydens sol og nordens snelandskaber, hvor der kom et lille nyt familiemedlem, og hvor nye venskaber blev knyttet. Billeder hjælper os med at huske de mange oplevelser, vi har haft i løbet af et år. For Brit fra Ringsted er der ikke noget vigtigere end at få samlet alle disse øjeblikke i en CEWE FOTOBOG, som hun sammen med sine døtre kan kigge i gang på gang.

Siden Brit fik sin første datter har hun hvert år troligt foreviget små og store begivenheder i en CEWE FOTOBOG. Hun finder det helt magisk at starte en ny årbog hver januar: Det er som at se på en tom kalender og glæde sig til at finde ud af, hvad dagene bringer af fantastiske oplevelser. Hvert år, når hun står med den færdige fotobog, bliver hun mindet om alle de enestående oplevelser, hun har haft sammen med sine døtre. Alle disse øjeblikke samlet på siderne i en bog gør også, at hendes fotobøger er fuldstændig uerstattelige og hendes vigtigste ejendele.

"Det er fuldstændigt åbenlyst, at det er kærlighed, der er nedfældet i vores årbøger."

Hendes to døtre elsker også årbøgerne. På de dage, hvor der er koldt og vådt udenfor, synes de ikke, der er noget hyggeligere, end at de alle samles under tæpperne i sofaen med en fotobog og en kop kakao. Pludselig er de der igen: på ferien med sand under tæerne og til fødselsdagen med den lækre kage. At bladre i fotobogen giver også anledning til en masse spørgsmål og samtaler om begivenhederne på billederne. På den måde hjælper Brits årbøger også hendes døtre med at huske deres barndom – og så finder pigerne det uendeligt sjovt at se billeder af sig selv.

Brits tip til dig: Det er en god idé at sortere dine billeder en gang om måneden, så du laver siderne i din CEWE FOTOBOG, mens oplevelserne stadig er friske i hukommelsen. Der er bare ikke noget bedre end at sætte sig foran computeren med en god kop kaffe eller te og kigge på den forgangne måneds mange oplevelser.

Gør ligesom Brit og forevig dit år i en CEWE FOTOBOG.

Design her >>

 Se flere videoer med Brit

Brit jul 2017

En gave, der bliver ved med at give

For Brit er det en helt ubeskrivelig følelse at se sine forældres glæde over at få en så personlig gave. Derfor er hun heller ikke et sekund i tvivl om, hvad de skal have i julegave i år: en CEWE FOTOBOG.