KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7802 **Undtagen helligdage
Få 20% på din første fotoordreTilmeld dig vores nyhedsbrev!
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Brit Olejasz: En CEWE FOTOBOG er en meget personlig gave.

Brit Olejasz Jul

For Brit Olejasz fra Ringsted giver en CEWE FOTOBOG en unik mulighed for at vise sine forældre, hvor stor og vigtig rolle de spiller i hendes to døtres liv. Fotobogen foreviger alle de gange, hvor Caroline har taget sin mormors hånd og vist hende en blomst, og alle de gange, Clara er faldet morfar om halsen, fordi han igen har lappet hendes cykel. Dét, at fange de små øjeblikke og sætte dem ind i en fotobog, siger for Brit og hendes familie meget mere end ord.

Selvom hendes forældre har alt, er det derfor ikke svært for Brit at finde en julegave til dem: For nogle år siden gav hun dem for første gang en CEWE FOTOBOG i julegave. Hun husker stadig den ubeskrivelige spænding, hun og hendes døtre følte, da forældrene skulle pakke fotobogen op. Fotobogen er fyldt med skønne øjeblikke fra hendes to døtres første år, som på fineste vis viser den udvikling, de har gennemgået i løbet af de første år. For Brit er det kort og godt ”et liv, vi har puttet ned i billeder”, som cementerer, hvor vigtige og centrale hendes forældre er i pigernes opvækst.

"En CEWE FOTOBOG er en meget personlig gave. Det er et liv, vi har puttet ned i billeder."

En gave, der bliver ved med at give

Når Brit kommer på besøg hos sine forældre, kan hun ofte se, at fotobogen ligger opslået et sted i stuen – ofte med en kop kaffe ved siden af. Det er indbegrebet af hygge for hele familien at samles om fotobogen og huske tilbage på alle de små og store øjeblikke fra årets løb. Hver eneste gang, fotobogen bliver åbnet, giver den smil og glæde. Brits mor opdager også nye små detaljer i fotobogen, hver gang hun kigger i den. For Brit er en CEWE FOTOBOG derfor ganske enkelt ”gaven, der bliver ved med at give!”

For Brit er det en helt ubeskrivelig følelse at se sine forældres glæde over at få en så personlig gave. Derfor er hun heller ikke et sekund i tvivl om, hvad de skal have i julegave i år: en CEWE FOTOBOG.

Gør ligesom Brit og giv en personlig gave

Design her >>

 Se flere videoer med Brit

Brit Årbog

Et år i billeder

Et år, der var fyldt med fødselsdagsfejringer, fantastiske ture til sydens sol og nordens snelandskaber, hvor der kom et lille nyt familiemedlem, og hvor nye venskaber blev knyttet. Billeder hjælper os med at huske de mange oplevelser, vi har haft i løbet af et år.